Afdeling Katwijk

Helpen, daar waar het nodig is.

Lancering nieuwe website

Met trots presenteert Rode Kruis afdeling Katwijk haar nieuwe website. De website is in een nieuwe jas gestoken voor onze vrijwilligers en opdrachtgevers. De website heeft meer focus, is frisser en krachtiger. 

Vanaf begin 2014 zijn we bezig met het vernieuwen van onze website. De website is voor onze afdeling een erg belangrijk communicatiekanaal. Niet alleen voor onze vrijwilligers maar zeker ook voor onze opdrachtgevers. De website is toch het visitekaartje van de afdeling. Onze vrijwilligers en onze opdrachtgevers moeten eenvoudig informatie kunnen vinden over onze afdeling en ons vakgebied. De oude website bood te weinig mogelijkheden en was enigszins verouderd om onze bezoekers en/of opdrachtgevers optimaal van dienst te  kunnen zijn. Tijd voor vernieuwing dus!

De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en een eenvoudige navigatiestructuur door het beperkt aantal knoppen. Hierdoor kunnen onze vrijwilligers, bezoekers en-/ of opdrachtgevers eenvoudig informatie van de website halen.

Voor onze vrijwilligers zijn wij bezig met een inlogsysteem, zodat de informatie die enkel bedoeld is voor de vrijwilligers, niet voor iedereen zichtbaar is.

Onze dank gaat uit naar Rein Krijgsman van Op Het Web voor het ontwerp en realisatie van de website. Ook gaat onze dank uit naar Ahmed Albarzangi van Hostingvisions voor het programmeren van de website.