Afdeling Katwijk

Helpen, daar waar het nodig is.

Collecte

Ieder jaar wordt in juni de Nationale Collecteweek voor het Rode Kruis gehouden. Als collectant kun je de afdeling Katwijk van het Rode Kruis steunen. Een collecteronde tijdens de collecteweek kost slechts een paar uurtjes van je tijd. Iedereen kan collectant worden. Kinderen onder de 14 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene collecteren.

De opbrengsten

Bij het Rode Kruis afdeling Katwijk zijn er uitsluitend vrijwilligers. Dat geldt voor zowel hulpverleners, bestuursleden en chauffeurs. De opbrengst van de collecte is bestemd voor onze eigen afdeling. Door uw gift kunnen wij het geld besteden voor o.a. huisbezoeken, vakantieprojecten, aangepast vervoer, de telefooncirkel, EHBO bij evenementen, jeugd EHBO, etc.

De Collecteweek

De landelijke collecteweek voor het Rode Kruis is dit jaar van 18 tot en met 24 juni 2017. De data zijn altijd terug te vinden op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving op de website van CBF.

Wij zoeken nog wijkcoördinatoren en collectanten! Wilt u ook helpen als collectant of wijkcoördinator, meldt u dan aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.